Loopbaanbegeleiding

Mood Solutions helpt ondernemingen, organisaties en individuen om hun doelstellingen helder te krijgen en faciliteert de weg naar verandering.

Op organisatieniveau zijn we een klankbord voor bedrijfsleiders, managers en leidinggevenden.  Via executive coaching proberen we een sparringpartner te zijn voor iedereen die leiding geeft of een organisatie aanstuurt.

Verder zijn we een gemandateerd loopbaancentrum en dat wil zeggen dat iedereen die werkt, en/ of sociale zekerheid betaalt bij ons terecht kan met werkgerelateerde vragen. Concreet betekent dit dat we erkend zijn door de VDAB en we gesubsidieerde loopbaan cheques aanvaarden.

 Dankzij het loopbaancheque-systeem van de VDAB, kun je deze acht uur loopbaanbegeleiding (t.w.v. 1100 euro) volgen voor slechts tien euro per uur privé-begeleiding.

Je hebt recht op 8 uur loopbaanbegeleiding voor een kostprijs van 80  euro. We hebben loopbaanbegeleiders in verschillende regio’s en we komen ook ter plaatse.

Onze huidige tijd van snelle veranderingen vraagt flexibiliteit, innovatie en is sterk concurrentieel. Je wordt uitgedaagd om je eigen groeiproces in handen te nemen, te reflecteren over je loopbaan en ook toekomstgericht te kijken waar je naar toe wilt. De tijd dat we slechts een werkgever hebben ligt alleman achter ons.

Een professionele loopbaanbegeleider staat je bij in dat proces. Samen formuleren jullie doelstellingen en werk je stap per stap aan een concreet plan.

Zo reflecteer je niet alleen over je loopbaan maar je zet samen doelen uit, stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op en maakt afspraken over te nemen acties. Als onze afspraken zijn individueel en op maat. We garanderen een aanpak op basis van wetenschappelijk onderbouwde inzichten, gericht op de toekomst en met concrete resultaten voor ogen.

Je hebt recht op 8 uur loopbaanbegeleiding en je kan hiervoor terecht in verschillende regio’s

Ook zonder cheques kan je bij ons terecht. We maken graag een prijs op maat.

Ilona Becks
Loopbaancoach
Ervaar je weinig uitdaging in je job? Wil je meer werkplezier en succesvol zijn in je job? Dan kan ik je helpen! Mijn focus ligt op talent en ik vertrek van je sterktes. Ik sta stil bij wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om je energiek te voelen in je werk.
Met mijn jarenlange ervaring kan ik je inzicht verschaffen in welke job bij je past.

0495/28.74.01

Pierre Cock
Loopbaancoach
Zin om de touwtjes van je loopbaan stevig in handen te nemen? Nood aan meer energie, een carrièreswitch? Mijn praktijk koppelt een wetenschappelijk bewezen aanpak met menselijkheid. Je verwerft inzicht in de verschillende kanten van je persoonlijkheid. Op jouw maat bouwen we een haalbaar actieplan. Ik begeleid je in het maken van positieve keuzes en je intenties in duurzaam gedrag omzetten.

0475/92.93.83